Terug startpagina Version Française

Lavande
=    Frans als moedertaal

Uw documenten in het Nederlands of Engels worden in het Frans vertaald door een moedertaalspreker.
Ook voor het reviseren van Franstalige teksten kunt u bij Version Française terecht. Er wordt zoveel aandacht aan uw tekst besteed als nodig is.
abbaye =    Thuis in cultuur en toerisme

Version Française is gespecialiseerd in vertalingen op cultureel en toeristisch gebied. Wilt u dat uw folders, brochures of catalogi door Franstaligen kunnen worden gelezen? Dan bent u aan het goede adres.
Orsay =    Betrouwbaarheid, punctualiteit en vakmanschap

Met Version Française bent u ervan verzekerd dat uw documenten nauwgezet worden vertaald binnen de afgesproken termijn. Ongeacht de aard van het vertaalproject behandelt Version Française uw opdracht met veel deskundigheid.
colmar =    Vertaling op maat

Elke vertaling is uniek omdat inhoud, vorm en publiek variëren. Daarom wordt voor aanvang van een vertaalproject met u overlegd om te bepalen om welk soort tekst het gaat en hoe snel de vertaling moet worden afgeleverd.
Tekstlengte, de moeilijkheids- of specialisatiegraad en de termijn waar binnen de vertaling dient te worden uitgevoerd, bepalen het tarief.
geode =    Vrijblijvende offerte

U kunt bij Version Française een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen via het onderstaande e-mailadres. Stuurt u hierbij een stukje van de te vertalen tekst mee ter indicatie, onder vermelding van het totale aantal woorden en de gewenste leveringsdatum.

               
Contact :    info@versionfrancaise.nl